Server Rules

                                          http://dangerlink.com/assets/legend/images/dangerlink.png

Oбщи правила и условия

1. При загуба на предмети и камъни, Aдминистраторският екип на DangerLink  НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ.

2. НЕ молете и НЕ досаждайте на Gаme Masters или Admin за предмети, камъни, рени - НИКОЙ ОТ ЕКИПЪТ на DangerLink, няма да ви даде!

3. За убиване няма наказание, освен ако тормозенето не е системно и то срещу много по-слаби герои, които се опитват да се развиват. Оставете слабите да се развиват, изправяйте се срещу такива като вас!

4. Правете скрийнове/клипове ако имате съмнение, че играчът срещу вас използва  ХАК, ЗАБРАНЕНИ софтуерни манипулации на играта и сериозни за вашата игра и сигурност ситуации.  При първа възможност осведомете екипът на DangerLink. Няма как да ви помогнем, ако нямате ПОДРОБНИ доказуеми материали.

5. Администраторският Екип на DangerLink НЕ ГО интересува кой е играл от даден акаунт, когато е бил провинен. Извинения и оправдания от сорта "не бях аз, а братовчед ми" НЕ СЕ ПРИЕМАТ. Пазете си акаунта само за вас!

6. Във ваш интерес е да НЕ си давате предметите  "На заем" или "Само за дуел". Ако другият играч не е коректен спрямо вас и не ви върне предметите, екипът на DangerLink НЕ НОСИ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ ПРИ ОТКРАДНАТ ПРЕДМЕТ!

7. Във ваш интерес е НИКОГА да не си давате акаунта и/или паролата на друг. (Никой от екипа няма да ви я иска, при злоупотреба с власт моля документирайте със снимкa/клип и при първа възможност осведомете  член на екипа на DangerLink.)

8. Никога не си давайте някой от предметите с обещание, че след това ще ви се прати SMS или ще се качи друга част в маркета, без присъствието на Администратор! (При отсъсъвието на член от екипа на DangerLink не се носи отговорност за откраднат предмет или лични НЕСПАЗЕНИ уговорки/обещания между играчите !)

 

 Правила на Hall of Fame


1. Всякакъв вид подготовка като набавяне на колби, алкохол и др. се прави преди евента, не в процес на протичането му.


2. Трябва да станете убиец с поне 3 убийства преди да е започнал евента.


3. Дуела се спира ако до 1 минута няма убийство. Тогава се сваля един предмет на играчите и се продължава от начало. Изключение правят само MG-та при тях им се забранява да мърдат или се спира ползването на skill на щита по преценка на GM / Admin, в краен случай им се свалят предмети.


4. Забранени са смяна на предмети и статсове по време на евента.


5. Да мърдате по време на дуел е забранено за всички раси При visual bug дуела се спира по преценка на GM / Admin, който води евента.


6. Не се бъфкайте преди да излезете да се биете.


7. При disconnect се чака 1 мин. да се появи обратно играча и дуела се преиграва отначало.


8. Пазете тишина и не пишете глупости.


9. При спорете с GM / Admin може да получите 1 час бан.


10. Забранени магий който не трябва да ползвате по време на евента:


BK - Twisting Slash, Weapon Skill, Rageful Blow, Shield Skill
SM - Teleport, Lightning
ME - Ice Age
MG - Twisting Slash


11. Забранено е по време на дуел да удряте опонента си с ляво копче.


12. Забранено е да ходите на HOF ако героят ви не е на максимум ресове.


13. Забранено е да играете с Energy Elf с reflect предмети, с която да се опитвате да спечелите като се buff-кате за heal постоянно и опонента ви да умре от reflect-а.


14. Забранено е ползването на сатани, ангелчета, кончета и диноранти.


15. Ако сте спечелили 2 последователни пъти HOF с еднакъв герой, този герой трябва да пропусне следващия HOF.


16. Всяка раса има определен лимит на кръвта. Ако превишавате тази кръв трябва да си смените статса.

 

Максимално HP:

  • BK:905 per reset(with HP buff included); (18x905=16290 Hp)

  • SM:450 per reset; (18x450= 8100 Hp)

  • ELF:430 per reset; (18x430= 7740 Hp)

  • MG:460 per reset; (18x460= 8280 Hp)Играчите явили се на евента са длъжни да спазват правилата посочени по горе, в противен случай ще бъдат отстранявани или наказвани.

Как се провежда Евента:

1. Евентът се провежда всяка седмица в ден и час, посочен от GM / Admin, който го води.


2. Дуелите са от типа 1 срещу 1 и са с директни елиминации, като всяка раса се провежда по отделно.


3. Викат се играчите по раси в този ред: BK, SM, ME, MG.


4. Станете убиец, заредете се с колби, проверете инвентара и предметите си. Когато евента с вашата раса започне се move-нете сами на HOF-а с опцията:

 

Move Character to Hall of Fame (Трябва да дадете Select Server преди да я ползвате)


5. След като започне евента и ви извикат с име трябва да излезнете в бойната зона, за да се биете 1vs1 с друг играч. Дайте switch character след като излезнете.


6. Game Master-a първо ще ви пита дали сте готови с въпрос 'ready?' и 2-та играча трябва да напишат 'yes'. След това началото да дуела се обява със съобщение СТАРТ от GM.


7. При Фал старт дуела се спира и се започва отначало. При 3 Фал старта в един и същ рунд от един и същ играч се дава точка на противника му.


8. Дуелите се провеждат на принципа 2 от 3, финала 3 от 5.

9. Ако станете 1-ви, 2-ри или 3-ти от вашата раса ще получите награда.

Наградите са:


1-во място: 350 кредити или Предмет (от box+1 до box+3*) на +11+Luck+3 опций
2-ро място: 200 кредити и 8 box+3
3-то място: 100 кредити и 8 box+2

Ако сте на 1-во място можете да искате следните предмети:
сет предмети и щитове

Не можете да искате следните предмети:


rings, pendants, wings, weapons и bows

 

Абсолютни забрани

 

Абсолютно забранявам килването и преченето на слаби герой (до 16 реса) да вдигат наградата за това нарушение е незабавен Бан за 3 дена след това ако продължи Бан за 7 дена!!!


1. ЗАБРАНЕНО Е псуването и обиждането НА /post, по какъвто и да е повод (BAN /post 3-дни първоначално, при повторно BAN /post за 7 дни, при следващо нарушение – БАН ГЕРОЙ ЗАВИНАГИ), както и кръщаването на герои с обидни или вулгарни имена. Ако някой ви принуди със свое действие, просто направете скрийн/клип и качете снимката във форума или изпратете видеото и снимката в Скайп на някой от Game Masters.

2. ЗАБРАНЕНО Е използването на програми като всякакви видове хакове, манипулиращи софтуерни програми и бъгове! (При съмнения следвайте процедурите от горепосоченото четвърто правило) – BAN ГЕРОЙ за 5 дни, ПРИ ПОВТОРНО НАРУШЕНИЕ - ЗАКЛЮЧВАНЕ НА АКАУНТ ЗАВИНАГИ!

3. НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО е да се представяте за член от екипа на DangerLink (BAN Герой за 3-дни първоначално, при повторно BAN за 7 дни, при следващо нарушение – БАН ГЕРОЙ ЗАВИНАГИ!)

4. НАПЪЛНО забранено е развалянето и преченето на евенти, било то семпли или специални.(Първо следва предупреждение след това -BAN Герой за 3-дни повторно BAN за 7 дни при следващо нарушение – БАН ГЕРОЙ ЗАВИНАГИ!)

5. Забранява се безизходното спорене с администраторския екип на DangerLink!( Първо следва предупреждение, след това -BAN Герой за 3-дни, повторно BAN за 7 дни, при следващо нарушение – БАН ГЕРОЙ ЗАВИНАГИ!))

 

6. Абсолютно ЗАБРАНЕНО е затварянето на Blood Castle, преди да са останали 2 мин. от краят на евента!

Също така абсолютно забранена е кражбата на куеста от BC нарушителя се наказва със бан от 3 дена при първо нарушение 7 дена при повторно!

7. АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО РЕКЛАМИРАНЕТО НА ДРУГИ СЪРВЪРИ ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН В АУДИТОРИЯТА НА СЪРВЪРА ИЛИ ФОРУМА - BAN АКАУНТ ЗАВИНАГИ!