Powered by MuOnlineWebs ™

Server Rules

                                          http://dangerlink.com/assets/legend/images/dangerlink.png

Oбщи правила и условия

1. При загуба на предмети и камъни, Aдминистраторският екип на DangerLink  НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ.

2. НЕ молете и НЕ досаждайте на Gаme Masters или Admin за предмети, камъни, рени - НИКОЙ ОТ ЕКИПЪТ на DangerLink, няма да ви даде!

3. За убиване няма наказание, освен ако тормозенето не е системно и то срещу много по-слаби герои, които се опитват да се развиват. Оставете слабите да се развиват, изправяйте се срещу такива като вас!

4. Правете скрийнове/клипове ако имате съмнение, че играчът срещу вас използва  ХАК, ЗАБРАНЕНИ софтуерни манипулации на играта и сериозни за вашата игра и сигурност ситуации.  При първа възможност осведомете екипът на DangerLink. Няма как да ви помогнем, ако нямате ПОДРОБНИ доказуеми материали.

5. Администраторският Екип на DangerLink НЕ ГО интересува кой е играл от даден акаунт, когато е бил провинен. Извинения и оправдания от сорта "не бях аз, а братовчед ми" НЕ СЕ ПРИЕМАТ. Пазете си акаунта само за вас!

6. Във ваш интерес е да НЕ си давате предметите  "На заем" или "Само за дуел". Ако другият играч не е коректен спрямо вас и не ви върне предметите, екипът на DangerLink НЕ НОСИ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ ПРИ ОТКРАДНАТ ПРЕДМЕТ!

7. Във ваш интерес е НИКОГА да не си давате акаунта и/или паролата на друг. (Никой от екипа няма да ви я иска, при злоупотреба с власт моля документирайте със снимкa/клип и при първа възможност осведомете  член на екипа на DangerLink.)

8. Никога не си давайте някой от предметите с обещание, че след това ще ви се прати SMS или ще се качи друга част в маркета, без присъствието на Администратор! (При отсъсъвието на член от екипа на DangerLink не се носи отговорност за откраднат предмет или лични НЕСПАЗЕНИ уговорки/обещания между играчите !)

 

Правила на Hall of Fame

1. Всякакъв вид подготовка като набавяне на колби се прави преди евента, не в процеса на протичането му.

2. Забранени са смяна на предмети и статсове по време на евента.

3. Евента се провежда лице в лице, като нямате право да мърдате след обявяването на старт!

4. Забранено е ползването на сатани, бъфове, диноранти и кончета!

 

5.Ако играчите не могат да се убият след обявен старт, следва правилото за махане по 1 предмет от сета на играчите!

6. При disconnect се чака 2 мин. Ако играчът излязал от игра не се върне до 2 мин, победата се присъжда на противника!

7. Пазете ТИШИНА , не пишете глупости.

8. При спор с ГМ/Админ може да получите 1 час бан.

 

9.Когато админ ви move, задължително се свалят крилата с цел да няма лаг.

Играчите явили се на евента са длъжни да спазват правилата посочени по горе, в противен случай ще бъдат отстранявани или наказвани.

Как се провежда евента:

1. Евентът се провежда всяка седмица в Неделя 20:00ч.

2. Дуелите са от типа 1 срещу 1 и са с директни елиминации, като всяка раса се провежда по отделно.

3. Викат се играчите по раси в този ред: BK, SM, ME, MG.

4. Станете PK заредете се с колби проверете инвентара и итемите. Като видите вашата раса на екрана пишете за move на GM на лично.

5. След като почне евента и ви извикат с име, трябва да излезете пред замъка за да се биете 1vs1 с друг играч.

6. Началото на дуела се обява от Admin/GM със СТАРТ. При Фал старт дуела се спира и се започва отначало.

7. Дуелите се провеждат на принципа 2 от 3, а финала 3 от 5.

8. Ако остане сам играч и няма с кой да се бие минава в СЛЕДВАЩИЯ КРЪГ.

9. Ако станете 1-ви от вашата раса ще получите награда. 

Наградата е предмет по избор на играча от +0 до +11 с лък и две опции.

 

Абсолютни забрани


1. ЗАБРАНЕНО Е псуването и обиждането НА /post, по какъвто и да е повод (BAN /post 3-дни първоначално, при повторно BAN /post за 7 дни, при следващо нарушение – БАН ГЕРОЙ ЗАВИНАГИ), както и кръщаването на герои с обидни или вулгарни имена. Ако някой ви принуди със свое действие, просто направете скрийн/клип и качете снимката във форума или изпратете видеото и снимката в Скайп на някой от Game Masters.

2. ЗАБРАНЕНО Е използването на програми като всякакви видове хакове, манипулиращи софтуерни програми и бъгове! (При съмнения следвайте процедурите от горепосоченото четвърто правило) – BAN ГЕРОЙ за 5 дни, ПРИ ПОВТОРНО НАРУШЕНИЕ - ЗАКЛЮЧВАНЕ НА АКАУНТ ЗАВИНАГИ!

3. НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО е да се представяте за член от екипа на DangerLink (BAN Герой за 3-дни първоначално, при повторно BAN за 7 дни, при следващо нарушение – БАН ГЕРОЙ ЗАВИНАГИ!)

4. НАПЪЛНО забранено е развалянето и преченето на евенти, било то семпли или специални.(Първо следва предупреждение след това -BAN Герой за 3-дни повторно BAN за 7 дни при следващо нарушение – БАН ГЕРОЙ ЗАВИНАГИ!)

5. Забранява се безизходното спорене с администраторския екип на DangerLink!( Първо следва предупреждение, след това -BAN Герой за 3-дни, повторно BAN за 7 дни, при следващо нарушение – БАН ГЕРОЙ ЗАВИНАГИ!))

 

6. Абсолютно ЗАБРАНЕНО е затварянето на Blood Castle, преди да са останали 2 мин. от краят на евента!

7. АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО РЕКЛАМИРАНЕТО НА ДРУГИ СЪРВЪРИ ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН В АУДИТОРИЯТА НА СЪРВЪРА ИЛИ ФОРУМА - BAN АКАУНТ ЗАВИНАГИ!